Fotbollshelg

Fotbolls cup var det idag, vi ordnade våran egen. Det gick riktigt bra för oss, vi vann alla matcher och våran grupp. :) Tycker att det gick riktigt bra för själv mig också! Eftersom vi vann vår grupp väntar slutspel imorgon, samling klockan 07:30, not so funny! Vi samlades tidigt idag också, 08:15. Det blir alltså ingen sovmorgon den här helgen!
Håll tummarna för oss imorgon,

Kramis!

Skola...

Nu ska jag ha engelska, inte så kul tycker jag. Sen har vi idrott och sen slutar vi. Efter skolan ska jag rida. :) Maten var faktiskt ganska god idag, det var typ kyklingpytt. :) Men nu måste jag nog gå, bye.

Kramis!

Tydligen kommer kvällen att bestå av läxor

Har suttit och gjort ingenting ett tag nu, men gick just in på skolprtalen och såg att vi tydligen hade franska läxa, så tänkte försöka göra den nu. :( Sen måste jag nog plugga till so-provet om en vecka, har inte gjort någonting. Och på måndag hade vi tydligen matte prov också. Alltså kommer tydligen min kväll att bestå av skolarbete... :(
Det känns ungefär såhär:


Aja, hoppas du har det bra
Kramis!

Romme :)

Skola. Hur var det då? Ja, helt okej faktiskt. :) Vi fick veta att vi kommer att få åka till Romme (de som vill, men vem vill inte?) men att typ bara trehundra från hela skolan. Först till kvarn var det alltså! Tror att jag har lyckats, nu ska jag mamma och pappa bara betala och sen är det klart! :) Åh, det är så kul i Romme! Att åka bussen dit med kompisarna är en riktig höjdare, men att åka skidor med dom överträffar det förstås. :)

Åh, nu kom pappa hem, bästa att be honom betala! :)

Kramis!


=)

Förlåt, jag vet att jag inte har bloggat på ett tag. Men jag vet inte varför, iböland så bara tar det stopp och jag vill inte skriva. Men andra dagar bara flyger texten ur mig. Konstigt! Men jag ska försöka skärpa mig :)

Kramis!


Ny design :D

En ny design har kommit! Har gjort den själv. Visst är den snygg?

En snabbis

Ett litet inlägg inan jag ska iväg till folen!
Idag började skolan, det var väll ganska okej faktist, men det var lite segt att vakna på morgonen... ;) Jag hoppas att det kommer att gå bra med allt den här terminen, vilket det nog kommer att göra! Vi har fått en ny lärare i No och matte, äntligen! Hon heter Lisa och verkar faktist ganska snäll.
Men nu måste jag sticka,

Kramis!

Järvsö!

Nu är jag tillbaks från Järvsö! (Jag har varit det några dagar, men har inte hunnit blogga. *host*) Det var verkligen jätte roligt, god mat, skidåkning och kusiner är en riktigt bra kombination! ;) Skidor (både utför och längd) gick faktiskt riktigt bra, även fast jag druttade i marken några gånger... Jag slog mig inte, som tur var, men det var ju inte så värst roligt heller.

Idag har jag vartit hemmas hos Johanna och firat hennes födelsedag, 13 år blev hon. :) Hon, jag och Annie bakade pizza tillsammans. Sen kom några av hennes gammla grannar och vi åt tårta. Jag är fortfarande ganska mätt, men gott var det! Av mig fick Johanna boken Twilight bakom kulliserna, hon blev jätte glad. Jag har själv önskat mig den boken, men inte fått den, men man vet ju aldrig, släktkalaset är ju kvar. ;)

 Nu ska jag fixa lite med designen, det är därför bloggen är lösenordsskyddad, det ser lite konstigt nu. Men jag hoppas att ni kommer gilla den! :D

Kramis!


Mot järvsö!

Imorgon åker jag till Järvsö, och kommer inte tillbaks förrens tisdagen den femte jan. Jag hoppas ni förstår att jag inte kommer att kunna blogga därifrån.

Kramis

Birthday!

Idag fyller jag år! :D Tretton år har jag funnits på jorden. ;) Hittills har födelsedagen varit jätte bra, mycket paket har jag fått. :D Har precis tittat på nyårskonserten från Wine, det är nämligen en tradition, haha. Igår firade vi nyårsafton med familjen, mysigt och lugnt (Nja, lugnt och lugnt vet jag inte men...). Det är väldigt vackert ute, sol och snö på träden. Bättre födelsedag får man leta efter! Nu ska jag försöka knåpa ihop en ny design, spännande!

Kramis!


RSS 2.0