Sammanfattning 2010

Och text!

JANUARI:


Det var en riktig vinter. Bussarna gick inte, och inte tågen heller. Men skidor kunde man allt åka! (Foto: Mamma) Jag fyllde tretton år, och fick en massa saker (kommer inte ihåg allt).


FEBRUARI



Jag pluggade typ hela tiden, iaf om man ska tro vad jag skrev i min blogg. Men det är faktiskt sant. Jag hade mkt i skolan då. (Trodde jag. Ni skulle veta hur mkt jag har nu!)

 

Jag var på realesparty av nackamusikklassers julskiva December. Fats då var det ett tag sen den släpptes, typ tre månader sen. (Linnéa och Laila på bilden)

MARS

 




Det blev ÄNTLIGEN varmare ute. Jag var jätteglad hela tiden, pga att det var vår!



APRIL




Jag gick på vårpromenad.



Och målade ägg.

Åkte med Johanna till Uppsala på påsklovet. Jättekul var det!

I April slutade jag också att blogga. Jag orkade lixom inte mer, ville använda tiden till annat.

MAJ

 



Det blev riktigt varmt. Jag och Johanna klättrade i hennes hägg, och då tog hon den här bilden. (Jag har laggt dit sakerna efter att jag upptäckt picknik).


JUNI




Skolan slutade och jag fick sommarlov. HÄRLIGT! Jag och Linnéa åkte in till stan för attt försöka få en skymt av Viktoria och Daniel (eller Vickan och Wesslan som jag och Linnéa sa XD) när de hade gift sig.
 



Jag sprang runt och tog massa bilder på blommor hela tiden :D :D

Jag åkte på fotbolls cup i Smögen också, det var jätteroligt!!´Även fast vi åkte ut i kvartsfinal. Jag älskar fotboll! <3


JULI


Jag och min familj åkte till Legoland. Det var jätte kul :D :D




Och till Möns Klint. Ett jättehäftigt ställe! Enorma klippor, jag kände mig väldigt liten! :O




Jag sprang fortfarande runt och tog massa blombilder!


AUGISTI





Jag åkte på ridläger med Filippa en vecka, till Gryta södergård. Där red jag en häst som hette Karlo, han var helt underbar! <3 Åh, jag saknar det verkligen! Vill tillbaka!

Skolan började igen också, jag började i åttan. Första gången jag skulle få betyg. Vad nervös jag var! Men det gick jätte bra.

SEPTEMBER




Skola. Gjorde nog inget särsklit egentligen, vardagen flöt på.

OKTOBER




Gjorde inget skärskilt här heller. Jo, jag hade höstkonsert i katarina kyrka. Det var kul, men jag blev sjuk och kunde bara vara med på en av två konserter

Mitt fotbollslag (Äif - f97) kom delad fema i sanktan (en tunering mellan alla lag i stockholm. Och det är många. Typ 150 st.) :D :D :D :D Jag blev GLAD!

NOVEMBER


Jag hade jättemycket i skolan, den tog all min tid. Jag han nästan ingenting annat, stressade nästan ihjäl mig!

DECEMBER





Jag gjorde massa saker. Hade julkonsert i Beerwalldhallen med salem al fakir, slutade skolan, fick mina första betyg (JÄTTE NÖJD!), det var julafton m.m. Och så började jag blogga igen. Inte så regelbundet alltid, men iaf. :P



Jag är väldgt nöjd med mitt år, även fast 2009 nog var bättre. Det var ett så stressigt år, 2010. Hoppas 2011 blir lite lugnare! :P



Så, då var jag klar med det! Lång tid tog det! Men det var roligt också! ;)

Nu ska vi snart äta mat tror jag, hjälpte mamma med att duka precis.

Kram!


Tar tag i det nu. Om jag orkar. Nej, det gör jag inte.

Som ni kanske förstod på förra inlägged blev var jag lite deprimerad. Ska försöka skärpa mig.

Åååh, nej! Kom just på att jag måste skriva värsta långa texten om norges mat till skolstarten! Aaahhh! Bajskorv! D:

Aja, får väl skriva börja nu. Tråk tråk.

Kram!

BUHUHUUUU

Jahapp. Du var det snart nytt år. Och min födelsedag. :D Fast jag tror inte jag kommer få det jag önskade mig allra mest, en systemkamera. För igår när jag tjatade på pappa och sa till honom att jag önskade mig en sytemkamera för hundrade gången, så sa han att man inte kan få allt man önskar sig.

BUHUHUUUUUU!!!! Ville verkligen ha en! En digitalkamera, visst är de kanske bra, men jag ville ju verkligen ha en systemkamera! Lixom kunna ta profsiga foton och så, som alla andra som har systemkamera en kan!!! För går man runt och tar makrobilder med en digitalkamera känner man sig VÄLDIGT fåning. Jag vet, för jag har testat med den digitalkamera vi har i familjen. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

BAJS!!!

Söööt?? <3 <3








Haha, snyggaste posen! XD


Mamma rensade ut en bokhylla, och hittade gammla bilder på mig. Söta va? (Endel hittade inte mamma nu, men jag hittade dem på min data ;)

Nu ska jag till sickla med mamma och brorsan.

Kram!


Saknar er! Kom tillbaks! <3


Ni kan inte lämmna mig här!! Saknar er!! KOM HEM OCH TRÖSTA MIG! <33333333
(Bild tagen av Anton på Vt i sjuan:)

Hejsan

Sitter i blött hår i mitt rum, duschade precis.
Det är lite kaos just nu. Vi håller på och bygger till, och idag gjorde de ett hål i väggen så att de kan komma in i tillbyggnaden. Hålet är i mina brorsors rum, så Edvin och Svante ska sova i mammas och pappas rum och Jocke här. Suck. Han låter så mkt! Haha. Men asså jag kan typ inte somna om det inte är knäpptyst. Jobbigt va?

Aja. Ska gå och se vad resten i huset håller på med.

Kram!

Wii

Wii med brorsan. :D :D :D Jag ska på träning senare, friskis och svettis. Detr ska bli skönt att röra på mig. och så kanske jag åker och byter mitt skidställ jag fick i julklapp, vill ha en annan färg. :P

Kram! <3


After Christmas


Today! Gör inget särskilt. :D

Förlåt, det var ett tag sen. Har inte orkat pallra mig till datan. Men nu är jag här iaf!
Julafton va toppen, fick massa saker. :D Fast inngen systemkamera :( Men jag har ju födelsedagen kvar, fyller år på lördag! :D :D

Tänkte kanske bildbomba er med alla mina julklappar sen, om jag orkar. ;D

Sitter och slöar nu, jag orkar inget annat. Var ute med mina brorsor och brotades i snön förut, det är så skönt att göra det och glömma alla bekymer! <3

Kram!


JUL


Den stora granen i vardagsrummet. :D



Den lilla granen, uppe på övervåningen.



Det här fick jag i min julstrumpa. Eclipse in my <3 Och en pärlplatta. Haha. :P


 Jahapp. Du var det jul igen då. Roooligt! :D :D
Jullov har det varit några dagar också, skööönt! Ingen skola, inga läxor, bara ta det lungt! <3
Hoppas ni har det bra!



:D


Life


Du är så himla söt daisy! <3 Dålig bild, jag vet.

Var på ridning idag, sista gången. Gick ganska bra tror jag. Red min favo hästar, Daisy, hon är helt Underbar! <3 Så himla mysig och gosig i spiltan och perfekt att rida!

Skolan idag var väldigt soft, Noredovisningen gick super och sen var det slöjd, musik med uppträdande av våra låtar (Vi var This Christmas och spelade Last Christmas :D), engelska spel och till sist mattespel. Niice!

Nu sitter jag här och tittar på på spåret med pappa. :D :D Haha, det är faktiskt roligt. :P

Kram!


Tjabba tjen hallå! Vi säger så!


Jag ute i snön idag, med min älskade mössa <3

Heeeej
Hemma från skolan nu. Det har varit en nice dag. Och typ fem ska jag iväg på lucia gig, vi ska sjunga för 55+are. Haha! Kul! :P

Gud vad det snöade idag! Det blev så vackert ute igen! Jag ÄLSKAR snö!

Nej, nu ska jag plugga No. Jag glömde att ge de andra i min grupp sina texter som de skulle skriva klart tills imorgon, så nu får JAG skriva klart dem. Smart Klara, smart.

Kramis!

Linnéa, krya på dig! <3 <3

Yes!



Haha, jag klarade So provet! Med en minuts marginal! :D

Nu ska jag lägga upp designen!

Ny design på g!

Japp.
Så är det. Lägger in den när jag gjort "klart" provet :D :D

:O


Jag vill sooooooooovaaa


Moi J'adore l'hiver.

Hej
Sitter här hemma och ska göra ett soprov. Skriva egna frågor och svara på dem. Roligt roligt.
Jag vill sova. Nuuuuuu.

Kramis!

Lucia!

Tjabba tjena hallå!

Igår var det konsert i Berwalld. Med Salem al-Fakir. :D :D :D Så GRYMT! Även fast jag gick hem efter första konserten och bara var med på konsertdelen på den. (Huvudet snurrade som in i helvete.) Haha :P Men asså så himmla grymt det var! :D
Och sen när jag låg i en soffa vid omklädningsrummen och vilade när alla andra sjöng lucia delen kom Salem och hans band in. Och då sa en av dem (såg inte vem det var) typ såhär: "Fan va gryma de var! Ibland trodde jag inte att jag spela för de sjöng så jävla soft!!"
Stolt jag är! :P

Och hörni! Lyssna på P2 19:30 ikväll! Där sänds konserten!

Kramis kramis! <3


Men asså tjena lixom typ


Älskar dig <3 (Jajja och jag, i fyran/trean)

Hej på er! :P
Är så himmla arg! Jag har fått ont i halsen IGEN. Precis när jag hade blivit frisk! BAJS BAJS BAJS.
O imorgon ska vi ha konsert i Berwalldhallen med salem al fakir! Då MÅSTE jag kunna sjunga. Annars gör jag det ändå. ;) Men men, idag ska jag iaf till sickla med Jajja och hennes familj och bowla. Hennes brorsa fyller nämligen år idag. :P Annars tänkte jag nog plugga hela dan (soprov på onsdag, och konsert imorgon och på tisdag), men vi får väl se hur det går med det...

Kram kram!


Jag bestämde mig för att göra ett försök...


Älskar dig! <3

Idag har jag repat inför julkonserterna hela dan. Salem-al Fakir skulle kommit och repat med oss, men han trodde vi var i Berwalldhallen (vilket vi inte var), så han kom inte. :( Vi kommer ju typ aldrig få repa med honom! Och på söndag är det konsert!

Jag skulle egentligen ha tränat på F&S idag med Fotbollen, men halsen kändes så dålig att jag skippade det. Man vill ju inte riskera konserterna! ;)

Kramis!


Chacha bloggen!



Var ett tag sen (läs: en evighet) jag skrev här... Men nu funderar jag på att starta upp bloggen igen. Vet inte om det är en bra idé, vad tycker ni?
I vanliga fall har jag så mycket i skolan att jag inte hinner något annat när jag kommer hem. De här veckorna är dock lite lugnare, i stället så har vi rep hela dagarna, så tänkte att det skulle passa bra nu.
Men, men. Slut med babbel. Jag tror att jag gör ett försök om tillräckligt många vill...


RSS 2.0