It was a longlonglonglong time ago


Jajja och jag med våra fula ögon och kinder XD

Snabbis

Ska snart til Jajja på middag, najsnajs :D Var på domarkurs idag, nu kan jag dömma (fotbolls)matcher. Money, Money, Money... minst 110 spänn per match kmr jag tjäna, en match tar väl ca en timme att dömma. (Om man är där en halvtimme innan som man ska, men vem orkar det lixom?). Aja, det var ganska kul... Han som öll i den visade hela tiden en massa knäppa fotbollsklipp från youtube. Ett handlade till och med inte om fotboll. Det var bilar som åkta omkring. Hmm...

Aja, ska fixa mig nu

Löv you Jajja <3




Arrrrghhhhh!


Mobilbild


Mår inte bra. Seg i huvudet, seg i kroppen, ont i halsen. Ni fattar. Men ändå måste jag plugga hela dagen. Världen är inte rättvis.

Love

Why is it like this?



Mycket och göra. Svenska, svenska, svenska. Engelska, engelska, engelska. So, so, so. Ändå sitter jag här och tar det lugnt.


Åh vardag, jag har inte saknat dig

Hejsan!

Ledsen att det har dröjt, men var i Hemavan med Filippa och hennes familj hela sprtlovet och hade inget internet... :O Det var jättekul! Men endel dagar blåste det en massa. Varje dag var det lössnö i backen, häääärligt! Åkte snowbord en dag också, det var jättekul! Första gången var det, så i början var det rätt segt. Vet inte hur många gånger jag rammlade i knappliften i barnbacken, 50 ggr sådär kanske? Men när man väl förstod hur man skulle göra var det faktiskt inte så svårt. Då var det bara skit roligt! Men gissa hur mycket träningsvärk jag hade dagen efter... Jag dog nästan.
Två dagar åkte vi i Tärnaby också. Åkte i Ingemar(stenmark)backen och Anja(Pärsson)backen.
Det har iaf varit en total superduper vecka! Vill tbx!

Tyvärr så glömde jag (såklart) kameran hemme, men här kommer några dåliga mobilbilder iaf.


Sol och snödriva


En av backarna, Snobben tror jag det här var. Den var iaf svart :P


Jag ... Mobbas inte


Min snowboard. Herregud vad kul det var!


Filippa :D Sista dan


Utsikt från Ingemarbacken, sista åket.


Love


RSS 2.0