Jag pluggar ju så mycket att..

...herregud, ni måste tro att jag är värsta plugghästen! Det är jag inte alls det. Grejen är att de senaste veckorna har jag pluggat till TRE prov. Pluggandet har nästan tagit hela min fritid, jag har bara hunnit gå på fotbollsträningar och fiol känns det som (Jag har till och med hoppat över massor med träningar för att plugga!). Men jag lovar, efter sportlovet kommer jag inte ha så mycket prov, så du kommer nog bloggen bli lite roligare att läsa. Om ni tycker den är tråkig, jag lider med er.
Men, idag måste jag faktiskt plugga, tyvärr! :(

Kramis!


Herregud vad jag håller på och pluggar hela tiden...


Jag hade lite tråkigt... Det är jag med fysikbolen XD

Hej hej!
Sitter här (vrf börjar jag alltid inläggen med det där orden?) och pluggar till No provet. Och jag vet, jag borde inte ha datorn öppen, men det är ju lite svårt att låta bli, speciellt när man inte känner att Universum oh solsystemet är det man vill hålla på med just nu. Jag tror att jag ska göra So:n, och sen musiken. :) Intressekulbben antecknar, haha!

Kramis!



Vad hände med pluggisen?

Helt plötsligt satt jag vid datorn igen. Hur gick det här till? Jag har ju inte direkt pluggat färdigt än... Jag har nog kommit fram till att man inte ska ha datorn öppen samtidigt som man försöker tokplugga till två prov som man ska ha den närmste veckan. Därför måsta jag sluta nu. Tyvärr. Jag vet inte ens varör jag skrev detta?

Kramis!

Söndagen = Pluggdagen


Kolla vad glad jag blir, plugga va kul!

God morgon!
Vaknade för en stud sedan och sitter nu och vänter på att jag ska börja plugga. -.- Jag har No-prov på tisdag, So-prov på fredag och sen är det sportlov! Vilket betyder att jag måste ta mig igenom en jobbig vecka innan jag ÄNTLIGEN kan få vila lite.

Idag ska ja, förutom att plugga, fotograferas med fotbollen, samt träna fotboll. Allting av det är på eftermiddagen/kvällen, vilket betyder att jag har en hel förmiddag på mig att plugga. Jippie!

Nä, nu har jag sutitt vid datorn i en timme, dags för pluggisen att få komma ut!

Kramis!


Tårta & kick-off

Jag har precis kommit hem från "kick-offen", det var jätte kul! Jag, Felicia och Edina bakade tårta his Felicia innan. Det var så kul! Vi skrattade typ hela tiden. Sen åkte vi ner till "klubhuset" och träffade de andra. Alla hade gjort jätte fina tårtor! Efter att vi hade ätit tacos så röstade vi på tårtårna. Först röstade vi på utseende, sen smakade vi på alla (det blev ganska mycket!). Endel tårtor var inte så goda, de åt man inte så mycket av. I alla fall så röstade vi om smak också, och då vann våran tårta! :D (Den var faktiskt godast ;) Så nu sitter jag här med 4 kexchoklad (som jag inte kommer att kunna äta utan att spy) och väntar på att Melodifestivalen ska börja.

Kramis!

Våran tårta uppifrån, visst ser det ut som en smilies? (Det rosa ska föreställa fotbollsskor.)


Tårtan från sidan.  :)


Lördag!

Hej hej!
Nu sitter jag på mitt rum och ska snart städa till mina kaniner och plugga. Efter som det inte blev något läger så ska jag gå på kick-off med fotbollen. Vi har blivit indelade i grupper och varje grupp ska baka en tårta med forbollstema. Sen ska vi alla grupper träffas och äta tårta och tacos tillsammans! Det ska bil jätte kul! Min grupp ska troligen göra en fotbollströja, haha. :) Klockan ett ska jag vara nere vid konsum, och det är inte säkert att det går några bussar... Mamma säger att jag kanske får gå, något som jag helst hoppar. Men, men vi får väll se hur det blir.
Nu måste jag städa till mina sötisar,

Kramis!


Mina sötisar när de bara var några månader gamla! <3


Ny design!

Jag håller på att knåpa med en ny design, den kommer upp snart. Bloggen kommer därför att se lite konstig ut ett tag. ;)

Kramis!

Nu är designen klar, det blev inte så stor förändring, men snyggt tycker jag! Vad tycker ni?

Ingen ridning idag heller!

Förra veckan fick jag inte rida, pga snö på ridhustaket. Nu får jag inte rida för komunen skottade klart igår, men nu har hästarna inte rört på sig på en vecka. BAJS! Och så skulle jag ha åkt på orkesterläger hela helgen, men nu blir det inget för att det är för mycket snö! Ååååååå, försvinn nu snön, du har varit här tillräckligt!


Såhär ser det ut just nu, ganska vackert men...


..med sånt här väder och värme skulle man slippa allt kaos.

Pluggisen vill ta time out

Sitter och försöker plugga till alla prov som vi ska ha. Det går inte bra. Jag orkar bara inte. Vill bara sätta mig och ta det lugnt, inte stressa så mycket. Men jag kan tyvärr inte göra det förrens det är sportlov. :(

När man inte vill plugga, men vill att folk ska tro att man gör det kan man sitta med fysik boken och ta kort på ett hjärta (ett sånt som typ alla gör...). Jag vet, det är jätte dålig kvalite på bilden.


Romme igår! <3

Igår var jag i Romme! <3 Det var sååååå kul! Jag åkte skidor hela dagen med Johanna, Linnéa, Laila och Alicia. Vi hade jätte kul, speciellt när vi sjöng i liften. XD Jag längtar redan till nästa romme resa!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att matsalen ska öppna så att vi kan äta, jag vet, vi äter jätte tidigt, men det är inte dirket vårt fel. Ingen är typ hungrig nu... XD

Kramis!


OS guld och semla!

Wohowo! Charlotte Kalla tog os guld igår! Satt och såg det hela kvällen, herregud vad glad jag blev när hon vann! :) Bra jobbat!

Nu ska jag äta en semla, det är ju ändå fettisdagen. Sen ska jag plugga, både engelska, no och so. Prov, prov och prov ser de närmaste veckorna ut. Ingen höjdare!

Kramis!


Tror inte att våra semlor kommer att se ut såhär direkt...

Tråkigt -.-

Sitter i skolan och ska snart gå till Engelskan. Vi har prov på fredag. Det är inte kul :(

Kramis!

En snabbis innan min hand dör!

Har kramp i handen efter att ha suttit så länge vid daorn och pluggat glosor. -.- Därför blir det här innlägget bara en kortis.

Nu ska jag titta på Charlotte Kalla som tävlar i OS! Heja hej!

Kramsi!

Inställd fotboll!

Jag skulle ja ha spelat fotboll idag, men när vi hade åkt dit (hela vägen till Djursholm på andra sidan stan) så var matchen tydligen inställd för att det var snö på planen! Och vi hade åkte hela vägen från Älta (det tog 45min), och så blev det inget! Deras tränare skyllde på att det stog på deras hemsida att planen var spelbar. -.- Man kan väll kolla själv innan man bjuder in ett lag från andra sidan stan? I alla fall åkte vi som skulle ha spelat match (från älta) till Siggan (en gympahall) och tränade där i en och en halv timme! :) Vi spelade match hela tiden, så det blev ju fotboll ändå! ;) Men nu är jag trött på att snön hindrar mig från att göra roliga saker, sommaren kom nu!

Kramis!

Singing in the rain



Den var skit bra! Ååh, när jag såg dem dansa och sjunga och allt va de gjorde så ville jag bara hoppa med! Å, jag vill bli musikalartist när jag blir stor! Det kommer aldrig att bli verklighet, eftersom jag inte riktigt kan dansa, men man kan väll få drömma... I alla fall så var artisterna väldigt duktiga på att dansa och sjunga, det steppade till och med!

Idag ska jag först städa åt mina kaniner, och sen ska jag spela fotboll i djursholm. Utomhus. Kaaaalt! Om det blir någon tid över så ska jag plugga till eng provet på fredag.

Kramis!


Singing in the rain & Zingo!


Zingo tyckte att datorn var väldigt intressant...

Siter med Zingo i knät och ska snart sticka till bussen. Jag ska nämligen på Sining in the rain med Linda! Så kul det ska bli!

Nu måste jag sticka,

Kramis!


Ingen ridning :(

Idag skulle jag ha ridit, men ridningen blev inställd pga snö på ridhustaket! Herregud! Jag förstår att det kanske är lite oroliga för att taket ska rasa, men tydligen hade komunen varit där och kollat i måndags, och inte gjort någonting, och sen idag så sa de att man måste spärra av ridhuset hela helgen! Jag menar, varför gör de inte bara något åt det? Hur svårt är det at skotta på ett tak egentligen? Jag menar, om man nu måste stänga av ridhuset, då borde man ju göra något åt de så att man kan rida igen? Ååå, jag är så irriderad på dem!

I alla fall så tilbringade jag eftermiddagen med min rid och fotbolls kompis Filippa, vi hade väldigt roligt tillsammans!


Okej, en konstig bild som jag har tagit och redigerat i Gimp. XD


Äntligen Fotboll!

Nu ska jag snart byta om inför min fotboll, äntligen kan jag gå på träningen! Jag har typ missat jätte många pgr av massa olika saker. Det ska bli skönt att komma ut lite. ;)
Eftrer träningen finns bara en sak på shemat: Läxor. Engelska, matte och franska. Inge kul! :(

Kramis!

Konstigt inlägg. -.-

Niorna har typ nationela prov i vår korridor, så vi får typ inte sitta där. Därför sitter jag i en annan korridor där det är jätte kaaaaalt! Vi har inte lunch förren om tio minuter. :(
På hade vi vår presentation om Saturnus, Iss och pluto. Det gick ganska bra faktiskt! :)

Det är jätte kalt idag, det var typ -16 på morgonen! Och snart ska jag gå ut.

Kramis!

Snabbis!

Nu ska jag snart sticka iväg och hämta mina brorsor, sen aka jag på utvecklingsamtal. :S Är lite nervös faktiskt, konstigt va? Aja, det kommer nog gå bra. ;)

Kramis

Vart tog helgen vägen?

Då var helgen slut, och det var skola igen. (Vart tog den vägen egentligen?) Har inte hunnit blogga, och inget annat heller, på hela helgen eftersom lördagen tillbrigades med världens finaste Johanna, och söndagen på dop i Uppsala. Min lilla kusin Jakob var det som döptes, och det var längesedan jag var i uppsala, så det var ganska kul faktiskt!:)  

Åååååh, härliga sommar! Jag ÄLSKAR vintern, men man kan väll få lägnta... :)

Trött huvud!

Ååh, mitt huvud värker (Jag är förskyld), och vi har tusen läxor till imorgon som jag måste göra i kväll! Och sen ska jag (som jag skrev i förra inlägget) hämta min fiol idag. Med ett trött huvud känns det ju inte som det bästa man kan göra... Jag försöker skriva klart svenskan till imorgon, men min hjärna ger mig ingen inspiration. :( Får nog lägga mig tidigt ikväll för att orka med morgon dagen.

Trötta kramar från en trött Klara

Skola, och snart ny fiol

Jag har precis haft matte prov, det var lätt. Nu skan vi snart äta, hoppas det blir något gott. :) Senare idag ska jag få en ny fiol, min gamla är helt knäpp. Det sak bli riktigt skönta att få en större också, den jag har nu är vääääldigt liten. :)

Kramis


Okej, jag har tråkigt. En bild på ett får som jag gjort, den hör egentligen inte hit.


Jag som liten :)

Tänkte publicera en bild på mig när jag var lite, vet ej varför. Men men, här har ni.

Den är lite suddig, jag vet.


Jag är väl tråkig, men...

Nu ska jag plugga, usch vad tråkig jag är. Jag tjatar ju bara om plugg, plugg och plugg! Skärpning Klara! I alla fall så har dagen varit ganska okej, maten var god, lektionerna ganska roliga och så... måste jag plugga. Att jag aldrig kan sluta! Nä, nu får jag ta och plugga i stället för att bara säga att ja ska göra det.

Kramis!


Tydligen hela mitt liv...

Eng - utan lärare

Nu ska jag ha engelska, men vi har typ ingen lärare. :) Egentligen ska vi typ plugga på läxan, men ingen gör typ det. Jag tro att jag i alla fall ska försöka plugga lite, eftersom jag inte har gjort något på hela helgen.

Kramis!

Me like

Satt och surfade och hamnade på H&M:s hemsida, där jag hittade lite smått och gott! Mest av allt vill jag ha halsbanted, me like.
Nu ska jag plugga So, vi har nämligen prov på onsdag... Juste, vi har ju matte prov på torsdag också! Ojojoj, nu måste jag plugga!

Karmis


RSS 2.0