Svart, svart och brunt...

Varför är alla i Sverige så svartklädda? Det var en sak som jag tänkte på igår när jag och Johanna gick i forum. Alla, och då menar jag verkligen alla, hade något svart eller mörkt på sig. Svarta jackor, svarta kläder, svarta byxor. Jag ska inte klaga, själv är jag också väldigt svart. Men jag tycker att det blir så deprimerade när det är mörkt ute också. Vi gick in i några klädafärer, då blev jag verkligen matt. Kläderna var svarta, svarta och bruna. Visst var endel väldigt snygga, men jag förstår ändå inte varför man väljer att ha svarta kläder just den tiden på året då det är som mörkast och jobbigast. För jag menar, på sommarn och våren då finns det minnsan färgglada och ljusa kläder. Men varför inte på hösten? Troligen har vi själva bestämt oss för att man ska ha svart på hösten och ljust på våren.
Jag vill inte kritisera någons stil eller så, som sagt klär jag mig också väldigt svart. Mern varför gör man det egentligen? Vad tror ni?

Nu ska jag plugga franska och engelska.

Kramis!

Solen lyste!

Sitter och försöker plugga till engelska povet på fredag. (Herregud, jag skriver juu bara om plugg och plugg och plugg! Skärpning Klara!) Har inte gjort någonting käns det som. Vi har typ trettio glosor som vi ska kunna + gramatik. Garamatiken har jag inga problem med men glosorna känns lite sådär...

Idag sken solen faktist! Gud vad jag blev glad! Det var någon som tittade ut genom fönstret när vi hade lektion och skrek : "DET ÄR SOL UTE!" Åh vad alla blev lyckliga! Men nu är det för mörkt för att solen ska lysa, jag får nöja mig med lampor, det går ganska bra det med.

Nä, nu måste jag plugga.

Kramis

Önskelista

Sitter här och försöker skriva en önskelista, mamma har tvingat mig. Men vad ska jag skriva? Har kommit på så mycket innan, men nu är allt försvunnet.

Saker som redan står på min lista:

  • Kamera
  • Kläder
  • Ridspö
  • Twilight - bakom kulliserna (Bok)

Inte så mycket, med andra ord. Men jag orkar faktist inte skriva mer, så jag får väl skylla på att jag måste plugga till engelska provet på fredag.

Kramis


Spelberoende

Hej hej! Nu sitter jag och spelar lite spel på facebook. Det är väldigt roligt. Och beroendeframkalande. Varfje gång säger jag till mig själv: Sista gången nu Klara, du måste göra So läxan nu. Men tror ni att jag lyssnar? Nej. Bara en gång till, jag lovar att det blir sista. Men nu måste jag göra So läxan.

Kramis

Skiva

Hej igen!
Idag fick vi våra skivor, tio stycken som vi ska sälja, och sen får vi en gratis till oss själva. Det käns jätte härligt att allting är klart, flera timmars jobb och lidande har nu sammansats till en jätte fin skiva! Men tyvärr har jag tröttnat på alla låtar, vi har sjungit dem hela vårterminen och hela höstterminen. Jag är verkligen urless på dem! Men som sagt nu är allting färdigt! Förutom några lucia konserter med rep som ligger lite längre fram.. Men det tar vi när det kommer!

Kramis!

(För er som inte vet så har Nacka musikklasser (som jag går i) spelat in en julskiva. Och den är nu klar och kommer finnas i butiker någongång...)

Nacka musikklassers julskiva 09
Omslaget till vår skiva!

Spruta

Idag tog jag svininfluensvacinet (Vilket långt ord!). Det gjorde faktist ganska ont men gick över efter ett tag. Men just nu har smärtan blossat upp igen, inte kul! Jag hoppas att den kommer att försvinna till i kväll, annars kommer jag ha problem med att sova.

Just nu sitter jag och försöker plugga lite franska, vi får se hur det går. men om jag ska lyckas måste jag nog sluta blogga nu.

Kramis! :)


Plugg

Sitter och skriver på en uppsats men tänkte ta en liten paus för att skriva ett inlägg. Uppsatsen ska handla om rödluvan, vi ska göra om den. Jag har inte skrivit så mycket men har just nu idé stopp. Så jag tänkte publicera den här för att se om ni har några idéer. Annars ska jag plugga Franska, vi har prov på onsdag, det kommer INTE att gå bra!
Men här är uppsatsen i alla fall:

- Rödluvan!
- Rödtott!  De hatfulla rösterna ekade över skolgården, men hon var så van vid att ignorera dem att de bara var ett eko i hennes öron. Hon stod för sig själv i hörnet av skolgården och tittade upp mot himlen. “Snart kommer jag mormor. Bara skolan slutar någon gång så kommer jag.” Hennes mormor, den ända som älskat henne på riktigt hade dött för någon månad sen. Och utan någon mormor att längta till hade hennes liv bara blivit pest. Det hade väl aldrig varit perfekt, men nu var det värre än någonsin. Det ändå som fick henne att fortsätta var hennes löfte till sin mormor. Att gå klart skolan. Det hade nämligen inte mormor gjort, hon hade hoppat av när hon gick i åttonde klass för att börja arbeta på ett kafé. Hennes lön hade varit liten och när hon blev anklagad för att ha tagit pengar och blivit utsparkad gick hon nästan under. Men sen träffade hon flickans morfar och han räddade henne.

Mat

Nu sitter vi och väntar på att matsalen ska öppna. Vi äter väldigt tidigt idag, tjugo över tio. Matsalen öppnar halv, det är lite konstigt. Men nu vill jag ha mat!!!

Kramis

Chokladbollar! :)

Jag har precis bakat chokladbollar. Mums! Fast tyvärr är de inte till mig utan till de som kommer på vår konsert imorgon. Jag ska nämligen ha fiol konsert och vi står för bakning till fikat.

Idag var Johanna här. Vi skrev lite på en skoluppgift och dansade. Det var riktigt kul! :D Saknar dig! :*

Kramis

Nu sitter jag här...

...med min lilla dator och surfar på internet. Jag ska fixa med menyn, har upptäckt att den hoppat fel. Anars har jag inte så mycket att göra, eller jag ska nog skriva på en skoluppgift. Det blir en lugn kväll. :)

Have a nice night!

Kramis

Sol!

Hej!
Det är så mörkt ute, jag tror jag håller på att bli deprimerad. För när det är så mörkt så får jag panik och längtar efter solen! Trots att jag har alla lampor tända går det bara inte att få bort den där känslan. Någon sopm har något tips?

Kramis


Datorer

Nu har vi fått våra datorer, äntligen! Vi har väntat i flera månader, så jobbigt. Nu har vi lektion, och får göra vad vi vill! :) Har precis svarat på en enkät och fått en nyckel vill mitt dataskåp. Snart ska vi äta, sen är det engelska och idrott.

Kramis

Förlåt!

Jag har inte skrivit på ett tag, jag vet. Förlåt!

Ktramis

RSS 2.0