Snart nytt år...

Jaha. Då var det nyårsafton och snart ett nytt år. Var tog tiden vägen egentligen? Det var ju nyss sommar och jag satt och njöt av solen! 2009 har varit ett bra år, ett väldigt bra! Lite av vad som har hänt: jag slutade på mellanstadiet och började högstadiet, Johanna började i min klass, jag började blogga, vann en elvamanna cup, red mellan ponny för första gången m.m. Man kan sammanfatta det med ett ord, Lycka!
Jag hoppas att 2010 kommer att bli lika lyckat som 2009!

Så nu vill jag passa på att önska er alla ett riktigt härligt 2010, med andra ord,


God jul!

God Jul på er, alla bloggläsare (inte för att jag har bså många men ändå XD)! Jag hoppas att eran julafton var lika lyckad som min, min var super! Fast när är julafton inte super? Kanske om man sitter helt ensam och tittar på tv, jag tycker så synd om alla ensama människor! Varför måste folk vara ensama? Och specielt på självast julafton! Men kanske är det så världen måste vara, fast nej varför skulle världen vara beroende av att det finns ensama människor? Det är ju helt sjukt! Men varför finns ensamheten? En stor fråga som jag inte orkar skriva mer om just nu, alla min funderingar skulle inte få plats! Så,

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Kramis!

Julutflygt

Idag var jag med farmor i stan, vi gjorde våran årliga utflygt. vi tittade på julskyltningen, besökte prylaffärer i gamla stan, fikade på NK, tittade på kläder (Väldigt mycket kan jag lova!) och åt på mac'donalds. Det var jätte roligt! Jag hoppas verkligen att vi kommmer att göra det här varje år! :D Men nu ska jag titta på Tv, hoppas det finns något bra!

Kramis!


Barnvakt

Jag har precis hämtat mina brorsor, och ska nu laga mat till dem. Pasta noch kötbullar blir det, det är enkelt. Och alltin står redan framme, jag behöver bara fylla kastrullen med vatten och sätta på. Sen är det klart! :D

Kramis

Vänner <3

Skulle bara vilja säga till alla mina vänner att ni är det bästa jag har! Varje dag längtar jag efter er och varje gång jag ser er blir jag lycklig. Jag hoppas att vi alltid kommer att vara tillsammans, men det kommer nog inte att gå. Men minns mig, snälla! jag kommer alltid att minnas er, vad som än händer. Ni är all min lycka!

En dikt till mina vänner (snodd från KP)
Man säger att änglar finns i himlen.
Men vad gör då mina kompisar på jorden?

Älskar er!
Kramis


Snö!


Såhär skulle det se ut på julafton!

Det är jätte mycket snö ute! Så lycklig jag är! Vi får hoppas att den ligger kvar till julafton, men det kommer den nog inte göra. Jag kommer inte ihåg någon jul de senaste åren som det varit snö. Men 2007 var det typ en meter snö på påsken! Knäppt!

Nu har vi haft teknik och ska snart äta. Men vi sitter med våra datorer lite först. :) På tekniken gjorde jag en missbildad pepparkaksform. Den föreställde en svamp (Okej, jag försökte göra en svamp.).

Nu ska jag fixa med designen.

Kramis!

Konsert

Snart ska jag byta om till konsertkläder. Det är nämligen dax för lucia konsert! Jag ska ha på mig en super snygg kjol från hm, en tröja från ? och skor som är mammas (de är lite stor, men det ska nog gå). På luciadelen kommer det att bli svettigt! Det är VÄLDIGT varmt på scenen och sen ska vi ha ljus också. Och så står vi så nära varandra att vi nästan eldas upp. Men det kommer nog gå bra! Frågan är bara: Hur ska jag ta mig dit? Ingen verkar ha plats i sin bil, så det blir nog bussen för min del, det känns inte jätte kul.

Kramis!

Designen

Tänkte fixa lite med designen tror jag. Den käns lite gammal...

Kramis!

Nackspärr

Jag har nackspärr. Jobbigt, irriterande och ömt! Jag vaknade klockan kavart över sex imorse och kunde inte röra mig. Jag fick typ panik. Sen kom pappa och drog upp mig ur sängen smatidigt som jag skrek. Men nu känns det bättre, kanske för att jag tog en Ipren innan jag gick till skolan.

Imorgon är det rep nästan hela dagen. :( Och dagen slutar 16:40

Kramis!

Rep

Idag hade vi rep i Berwaldhallen hela dagen. Det var inte roligt! Vi stod upp i tre timmar. Jobbigt! Men vi fick sluta kvart i ett. :D
Vi har inga läxor, ingenting att göra hemma alltså! Bara slappa, VÄLDIGT skönt. Men jag måste släpa mig iväg till fiolen snart, och sen har jag fotboll. Men det har jag inget imot!

Kramis!

Tråkigt...

Jag har inget att göra. Det är så tråkigt hemma hos mig! Mamma, Edvin och Svante är i Örebro, så det är bara jag, Jocke och pappa hemma. :( Nu ska jag spela spel och läsa en bra bok, jag håller på att läsa om Så länge vi båda andas. Jag har typ läst den tio gånger, men ändå. Den är så bra! Jag rekomenderar dem verklign :D

Imorgon är det rep i Berwalldhallen. Samling halv åtta vid slussen, fattar inte hur jag ska orka. Jobbigt blir det, men ma får väll kämpa på.

Kramis!

JUL!

Såg just på julkalendern. Fick sådanna julkänslor! Sart är det jul! Faktist bara 24 dagar kvar! Åhh vad jag längtar! Jag älskar julen. Den är så mysig med alla ljus och så. Och så sittert ju inte jullovet helt fel det heller! ;)


Tips: Tänd många ljus, det blir mysigt.


H&M:s

Hej hej!
Jag uppteckte just en rolig grej på H&M:s hemmsida. I programmet (Eller vad man nu vill kalla det.) fashion studio kan man göra sin egen look. Man väljer mellan alla kläder i H&M:s vinter kolektion, och sen får man välja modell, bakgrund och vilka kombinationer som helst. Jättekul! Jag kan sitta i flera timmar... Här är länken: http://www.hm.com/se/fashion/fashionstudio__fashionstudio.nhtml


Såhär kan det se ut när man är klar:

Det blev faktist riktigt snyggt om jag får säga det själv!

Nu ska jag inte göra någonting skärskilt... Jag glömde franskan i skolan, så den kan jag inte göra.

Kramis! 


RSS 2.0