Gräset är alltid grönare på andra sidan staketet




HK prov imorgon. Konsumentkunskap. Orkar inte bry mig. Det får gå som det går.
Franska presentation imorgon. Ojdå. Ska ringa Jajja nu, vi ska prata i telefonen. Hope it will be well. Det har gått jättebra för alla andra, så känner mig ganska pressad. Kom bara ihåg att improvisera en massa så går allt bra! :D

Ojdå, skulle ringt jajja för 6 minuter sedan. Hehe. She will be angry.

//Klara

It's in his kiss. Thats were it is!

Fina tjejor på väg till konserten!


Fanny och jag på bussen. Vi var så fina.


SÅ SÖT FANNY!!!!! <3 <3 <3

Bilder från i fredags, konserten gick super. (Nåja. Jag hörde inte vad jag sjöng så det lät säkert inte så bara. Men vi säger att det gick super.)

Goda våfflor gjorde vi också, fast tror alla åt lite för många..

Men men, nu försöker jag plugga. Det går jättebra (säger vi). Usch, orkar inte! Måste läsa i Farenhait också, den ska vara utläst på onsdag och jag har läst typ 30 sidor. Bra där Klara!

Hugs
Klara


Att bara vara är det bästa som finns ibland


Jajja i Uppsala. Vill tillbaka. Fast det är rätt så okej här just nu.

Hej igen!

Noprovet gick nog faktiskt helt okej. Jag bestämde mig för att ta det lugnt och inte skriva så enormt mycket på varje fråga. Jag hann precis, så himla skönt. Jag hatar att inse att det är en minut kvar på prov tiden och att man har en av de största frågorna kvar. Får panik då!

Annars har det varit en okej dag, 2 rep (kulkul), inget franska förhör (yesyes), rabarberpaj på hemkunskapen (mumsmums), hann en uppgift på matten (latlat), rolig träning (lugntlugnt) o tillsist: Inte komma hem och känna att man har en hel hög med läxor som väntar! Hade nästan glömt hur det känns att bara vara hemma och ta det lugnt! Nu kunde jag hoppa studsmatta med mina brorsor, spela piano och bara vara.

Imorgon är det rep hela dagen som gäller, väldigt najs om jag får säga det själv. 9-14 är också helt okej tider att gå i skolan på :D Sen tar jag med mig några härliga personer hem, lagar våfflor och drar iväg till första vårkonserten! Ihihiii! Ska bli såå kul! <3


Menmen, nu ska jag ta det lite lugnt, läsa och så småningom sova. Måste vara utvilad till konserten imorgon!

//Klara

I wonder


Old, random pic. Haha. Sååå söt <3

Yo mannarna där ute!

Är det något som ser konstigt ut när du tittar på bloggen? Designen eller så alltså. I så fall vill ja gärna att du skriver vad det är som är fel och vilken webbläsare du använder i en kommentar. Det skulle vara jättesnällt, då skulle jag kunna se om det går att fixa.

För mig ser allt bra ut, men det verkar inte göra det för alla...

Hugs
Klara

Tjatat har ni gjort. Äntligen här igen.

Bloggar igen nu, tack vare Fannys o Johannas tjat. Hehe...

Orkar inte gå igenom allt som hänt, och jag tror inte så många bryr sig heller. Men lite bilder kanske ni vill ha?


Brorsan och bästa kompisen, med familjen på skansen.


Varg på skansen


Påsk.. Orkar inte rotera. Vrid på huvudet så får ni motion.


Värme <3


Emm, jaa. Vacker bild. Var nog den finaste som fanns. Kanske inte så smart att lägga upp den? Ohooohhh, tror ja nog ska ta bort den...

Har haft orienteringsdag idag. Det var najs! Sprang med Emelie, gick skita braaaa. :D
Nu ska jag plugga No. Jag har prov på Ljud imorron. Det är inte kul. Men ska verkligen lyckas den här gången! (man kan ju alltid hoppas...)

 

//Klara


RSS 2.0