Vår!

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag, men jag har aft lite mycket att göra. Som tur är är det inget jätte viktigt kvar längra, skönt!
Egentligen är det ingen riktig skoldag kvar för min del (sen är det påsklov!), imorgon är det filmfestival och vi ska se två filmer. Jag ska se Fucking Åmål på för mifagen och Torkel i knipa på eftermidagen. Och sen blir det RIKTIG hamburgare till lunch, med alla till behör. Bästa skoldagen alltså! :)
Dagarna som gått den här vackan har det varit riktigt fint väder ibland. I måndags på lunchen var himlen helt blå. Äntligen vååååår!!!! Det är den bästa årstiden som finns! <3

Här kommer lite vår bilder:


Krukus utanför simhallen


Mer krokus


Jag tycker den här bilden blev rätt häftig, det ser ut som om krokusarna lyser som solen :)


Jag njuter av våren och solen. Så himla skönt!

Nu ropar mamma, det är mat.

Kram!


Lite allt möjligt :P


Mina mysiga tofflor, man måste ju få njuta efter en lång fotbollsdag ;)

Idag har jag spelat fotboll hela förmidagen, två matcher borta i sundbyberg. Första förlorade vi med 1-0, en riktig kämpar match med bara en avbytare. Andra matchen vann vi med 2-1, också en riktig kämpar match! Alla matcher (inklusive den igår) var riktigt jämna.

Nu håller jag på att skriva en labbrapport som ska vara inne på tisdag. Och samtidigt håller jag på att fila på en ny design.

Kram!


Earth Hour!



I kväll är det Earth Hour! Klockan 20:30-21:30 ska man släcka alla lampor, och stänga av tvn, datorn m.m. Gör det du också! Ju fler som gör det, desto större blir efekten och desto mer energi sparar vi. Vi måste visa alla politiker att vi tycker miljön är viktig, för det är den ju! Sprid budskapet, släck lamporna ikväll!

Hoppas så många som möjligt deltar.

Kram!

HAHAHAHAH!!!

Kolla här!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/Tv_Superprinsen/article6836528.ab

Så himla kul!
Tack Linnéa, (http://lakritzzlimstiftet.blogg.se/) för att du tipsade om den!

Kram!


Lördag

Hej hej!
Har precis kommit hem från en fotbollsmatch, borta i sundbyberg. Det gick ganska bra för oss, även fast vi förlorade med 1-0. :( Allting gick mycket bättre i andra halvlek, då hade vi verkligen kommit igån. Vårens första skrapade handflator fick jag också, för matchen spelades på grus. Usch och fy, jag gillar inte alls grus!
Imorgon är det match igen (två stycken till och med) och samling klockan 7:45. Och eftersom man ställer fram klockan imorgon så kommer det att kännas som klockan 6:45. Usch!

Nä, nu ska jag göra lite nytta och städa.

Kram!


Våffeldagen :)


Gyllen våfflor, mmmm...

Idag är det våffeldagen, så såklart åt jag våfflor. Pappa gjorde dem och vi åt, haha. Men de var jätte goda, tack pappa!

Föresläsningen igår var faktiskt ganska kul. Han som pratade skrattade och skämtade typ hela tiden. :D Alla i klassen satt typ längstbak och viskade till varandra. :P

Nu håller jag på att skriva lite dikter, och sen ska jag läsa religonsläxan och plugga lite mer på franska glosorna.

Kram!


Föreläsning!


Det var vår idag igen!

Nu ska jag snart sticka på någon "föreläsning" med hans om skrivit ett öga rött med skolan. Om man går på den får man ledigt hela onsdags eftermiddagen efter påsklovet! :P Så varför skulle man inte gå, om man nu kan?
Idag på gympan sträckte jag min nacke. Ajajaj vad ont det gör. Det känns precis som att ha nackspärr, jag är helt stel och konstig. Får ta det lugnt de närmste dagarna.

Kram


Äntligen VÅR!

Hej hej!
Sitter hemma med min dator och gör ingenting. Eller jo, tänker att jag ska göra läxan, men orkar inte. Nu är det tråkigt väder ute, men igår var det så himla fint! Jag fick vårkänslor och stod och njöt i solen på busshållplatsen. Nu är det vår, och snart är det påsk! Jag ska göra något med Johanna på påsklovet, det ska bli så kul! :)
Aja, nu ska jag läsa några sidor i religonsboken.

Kram!


VÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!

Jag säger bara...

förlåt så himla mycket! Uppdateringen har varit riktigt, riktigt dålig! Förklaringen är att...tja, jag vet inte. Eller, jag har haft massor av prov och sen har jag bara inte kommit igång med bloggandet igen. Inte bra! Men jag lovar, nu ska det bli bättre (hmm...). I alla fall så har jag inte gjort något spec de senaste veckorna, inget som jag orkar gå igenom i alla fall. Men lite bilder kommer här :)


När vi hade släktkalas för min brorsa tog jag den här bilden på flagan :)


Min vante med snö... XD


Haha, såhär ser (eller såg) det ut utanför älta skola. Rejäl snöhög! :)


Kolla vilken snygg väska jag hitade i en låda! Jag sydde den i slöjden i sexan, men hade glömt bort att den fanns. Den ska allt användas i år ;)

Ja, det där var lite bilder. Nu ska jag göra något annat, kanske börja skriva ett nytt inlägg? Vem vet..

Kram

Sportlov, och inte bloggat på flera dagar..

Hej!
Jag har inte bloggat på ett tag eftersom jag varit i Idre hela veckan, jag hoppas ni förstår. Dagarna inan vi åkta har jag inte bloggat för att... öhhh, jag vet inte. Hehe.. Nu ska jag i alla fall ta och skärpa mig.

Förra torsdagen:
Jag var på "realese party" med nacka musikklasser. Det var jätte roligt! Jag tycker verkligen synd om alla som inte kom, så kul var det. Speciellt när jag, Fanny, Sanja och Alicia sprang ut i snön utan skor och jackor och hade söbollskrig (det varade typ i en minut eller något, haha).


Laila och Linnéa på festen :) (Det var så mörkt att bilden blev helt konstig och suddig.)

Haha, vet inte när jag tog den här bilden, den är också från festen, men typ bara ljus. XD

Jag orkar inte gå igenom alla dagar... Kanske kommer det senare. I alla fall,

Kramis! <3


RSS 2.0